14.3.2013

Skräppihetket haaste #4

Uusi Skräppihetket haaste on julkaistu tänään ja aiheena on skräpätä jostain mielialasta. Neulomisella on minuun uskomattoman rauhoittava vaikutus ja sitä olenkin tehnyt tänä talvena ahkerasti. Mieli on levännyt ja kivoja asusteita on syntynyt. Skräppisivustakin tuli aiheensa mukaan rauhallinen :)

 
Sivu koostuu useista paperikerroksisa ja onhan mukana pala ihanaa Hamblyn kalvoakin. Perhosen siivet ovat peräisin tytön rikkoutuneesta hiuskoristeesta.
 
Olen jälleen yrittänyt järjestää askartelutarvikkeitani järkevämmin, jotta sivuun sopivat elemnentit löytyisivät helpommin. Järjestelyn kohteena ovat tällä kertaa olleet mm. siirtokuvat. Muutama siirtokuva löysikin heti tiensä tämän sivun taustalle.


Pidän kovasti tästä  Ek Successin boordileikkurista . Sillä leikatessa ylijäämänä jää pieniä ympyröitä ja nyt ajattelin hyödyntää myös ne ompelemalla ympyrät ompelukoneella ketjuksi.

 

9.3.2013

CSI #60

Tämä sivu syntyi jälleen CSI -haasteen innoittaman. Sivustani tuli hyvin keltasävyinen ja kesäinen, mutta löytyy siitä toki kaikki haasteessa vaadittavat värit.
 
 

Sivusta löytyy mm. Riikan ohjeella tekemiäni washi -teippi sulkia sekä...


kalvolle värjätyllä gessolla leimattuja ympyröitä ja tietysti Premo -massata tekemiäni koristeita.

 

6.3.2013

C.S.I. -haaste no. 52



Blogin päivittäminen on ollut huonoilla kantimilla joulukuusta lähtien, kun bloggerin kanssa tuli ongelmia, enkä pystynyt enää lisäämään kuvia blogiin. Onko muilla bloggerin käyttäjillä ollut samanlaisia ongelmia? Mitään astuksia en ollut mennyt muuttamaan ja vapaata tilaakin näyttää olevan vielä reilusti jäljellä. No, ei auttanut kuin jäädä odottamaan, että bloggeri palautuisi entiselleen ja tapahtuihan se :) Laitan nyt sitten tänne joulu- ja tammikuussa tehtyjä muutamia skräppäyksiä.

C.S.I.(color, stories and inspiration) -haasteet ovat minusta todella inspiroivia ja kivoja. Olen osallistunut muutamaan haasteeseen (nyt kun vihdoin osaan ladata sivujani sinne, heh) ja haasteet ovat todella inspiroineet minua käyttämään erilaisia väriyhdistelmiä. Haasteet ohjaavat myös mukavalla tavalla käyttämään erilaisia materiaaleja ja tarinoimaan. Suosittelen kokeilemaan!

Tällä skräppäyksellä osallistun C.S.I.:n haasteeseen no 52. Skräppäys pääsi ilokseni On the watch listalle (kuten myös muuten tämä skräppäykseni). Ihanasti lämmittä mieltä tällainen pienikin onnistuminen :)



Tässä vielä tarkemmin haasteen ohjeet: