31.8.2013

Prima BAP August

Innostuin tekemään taas Priman luonnoshaasteeseen sivun. Uusia Priman tuotteita en omista, mutta vanhempia sarjoja kyllä yllättävän paljonkin. Niitä katsele aivan uusin silmin osallistuessa näihin haasteisiin ja on kiva yhdistellä keskenään eri sarjojen papereita. Koristeista minulta löytyy lähinnä Priman kukkia ja timantteja, mutta niilläkin pääsee pitkälle, kun papereista leikkaa vielä lisäksi irti kuvioita koristeiksi. Kesäinen sivu jälleen :)



 

29.8.2013

Skräppihetket haaste #16 -Revi & leimaa

Tämä olikin tehokas projekti silppupapereiden tuhoamiseen, sillä sivun taustalle on kiinnitetty Mod Podge -liimalakalla lukemattomia eri kokoisia revittyjä kuviopapereiden paloja sekä maalarinteippiä. Annoin sivun kuivahtaa, jonka jälkeen tasoitin taustan värimaailmaa akryylimaaleja. Päälle vielä gessoa telalla sekä sormella levitettyvä, niin taustasta tuli kivan "utuinen".


Koristeeksi tähän sivuun riittivät mielestäni hyvin nuo revityt sydämet ja gessolla tehdyt "siivet". Taustaa on saanut elävyyttä myös ruskealla musteella leimatuista kuvioista sekä tekstuuripastalla ja maskilla tehdyistä neliöistä ja pisteistä.

Sivusta tuli vahvasti mixed media henkinen ja pidän sen rouhevuudesta. Seuraava tekeillä oleva sivu taitaakin olla sitten maaliton...tai voisihan siihen vielä muutaman roiskeen lisätä...saa nähdä.


Skräppihetket haasteeseen osallistuvien määrä näyttäväisi kesän jälkeen taas lisääntyneen, mikä on todella mukavaa! Käykäähän kurkaamassa tarkemmat ohjeet tämän kertaiseen haasteeseen täältä ja inspiroitukaa skräppäämään rennosti repimällä. Sponsorina toimii tällä kertaa Teippitarha.

21.8.2013

Art Journaling -kursseja ja valokuvaushaaste

"Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä", mutta syksyn saapumisenkin voi kyllä jo aistia. Syksy tuo askartelijan elämään monenlaista tohinaa, kiinnostavia tapahtumia, kursseja ja haasteita. Mainitsen tässä pari mielestäni Suomessa uutta ja erilaista tapahtumaa, jotka saivat ainakin minun kiinnostukseni heräämään.

Taitava ja monipuolinen Päivi Eerola pitää syksyn aikana Askartelu Amaliassa kolme erilaista Art journaling -kurssia. Olen pitkään ihaillut Päivin persoonallisia töitä hänen blogissaan ja ilokseni nyt on mahdollista päästä kuuntelemaan hänen oppejaan taidepäiväkirjan tekemisessä.


Toinen mielenkintoinen tapahtuma on Emmon emännöimä 30&30 omakuvahaaste. Viime syksynä olin mukaan pienimuotoisessa omakuva -haasteessa, mutta jo kolmen viikon jälkeen innostukseni hyytyi täysin. Tämän kuvaushaaste lupaa tuoda jokaiselle päivälle uutta inspraatiota kuvaamiseen. Jään innolla odottamaan kuvaushaasteen alkamista :)

15.8.2013

Skräppihetket haaste #15 -Bingo & luonnos

Jälleen on uuden Skräppihetket haasteen aika! Tällä kertaa Bingoillaan ja inspiraation lähteeksi tarjolla on myös kiva luonnos. Tarkemmat ohjeet haasteeseen löytyvät täältä.


Lähdit toteuttamaan sivua luonnoksen pohjalta ja bingotaulukosta valitsin rivin: 3 eri paperia (sivusta löytyy kyllä useampaakin), käsitellyt reunat (on niin ressausta kuin musteella sudittua reunaa) ja maalia (gessoa maskin läpi levitettynä sekä valkoisia ja turkooseja maaliroiskeita). Kyllä oli taas kiva skräpätä pienen tauon jälkeen :)